Topper om je oude matras te vernieuwen

Topper om je oude matras te vernieuwen

Je oude matras is eigenlijk aan vervanging toe maar je hebt niet het budget om een geheel nieuwe matras te kopen. Bij Perfecthomeshop kun je met een topper 140×200 op je huidige matras je oude matras vervangen. Op deze manier heb je weer de ondersteuning van een nieuw matras, je ligt weer comfortabel tijdens de nacht en wordt fit en goed uitgerust wakker. Veel geld uitgeven is niet nodig, met een topper vervang je als het ware je matras, je bent alleen veel voordeliger uit voor hetzelfde resultaat.

topper 140x200

Goede slaapmogelijkheden als je op reis gaat

Omdat de topper 140×200 eenvoudig is mee te nemen heb je als je ergens anders slaapt ook je eigen matras bij je. Je kunt de topper eenvoudig op de bank neerleggen, of bijvoorbeeld in de caravan. Op deze manier heb je net zoals thuis op vakantie ook hetzelfde comfortabele bed waar je op slaapt. Rol de topper op en doe hem in de folie, opgerold past de topper makkelijk in de kofferbak van je auto. Bij een normaal matras is dit niet mogelijk.

Je eigen kern en toplaag kiezen

topper 140x200

De kern en de toplaag zijn essentieel om comfortabel te kunnen liggen, bij de topper 140×200 kun je namelijk zelf de kern en toplaag kiezen die je wenst. Ben je iemand die van zacht en comfortabel houdt dan neem je een zachte toplaag. Wil je veel en een stevige ondersteuning kies je een hardere laag. Op deze manier kun je combineren om het ideale matras voor jou samen te stellen. Alle toppers hebben met elkaar gemeen dat ze zijn geproduceerd van de beste materialen.