Spiegel kopen bij de buurman

Spiegel kopen bij de buurman

Wij kunne ook kijken naar een manier hoe wij nieuwe spiegels kunnen inslaan. Het is toevallig dat wij ook een buurman hebben bij wie langs kunnen gaan en een spiegel kopen. Hij heeft er namelijk zoveel omdat hij een tijdje in de spiegel handel zat. Tegenwoordig spendeert hij zijn tijd aan het verdienen van geld met andere ondernemingen dus heeft hij nog een heleboel spiegels staan. Wij kunnen dus bij hem langs gaan voor een spiegel kopen. Het is wel handig als je dit direct bij jouw buurman kan doen. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat er meer wordt behaald.

Nieuwe deals met de buurman

De buurman heeft soms geen zin om met ons een deal te maken voor de spiegels. Als wij een spiegel kopen bij hem wilt hij dat we er zoveel tegelijkertijd neme als maar mogelijk. Het kan natuurlijk niet en dat moet de buurman ook gaan begrijpen. Wij weten nog niet wat de beste methodes zijn voor dit geval. Kijk daarom maar is naar de nieuwe mensen die met ons samenwerken. Zo zien wij ook dat er steeds meer mensen zijn die met ons wel in gesprek willen gaan. De interesse in het spiegel kopen neemt ook steeds verder toe.

Kopen bij ander winkels

De reden waarom wij bij de buurman kopen is het feit dat de buurman ook voor ons meerdere zaken heeft klaar staan. Als wij hem helpen met het verkopen van al zijn spiegels zal hij ons ook een zaak geven. Daarnaast zijn de prijzen voor een spiegel kopen beter bij de buurman dan in de winkel. Wij willen natuurlijk niet teveel betalen voor de spiegels aangezien we ze ook doorverkopen tegen een winstgevende prijs. Kijk daarom niet scheef als dit niet gebeurd. Je hoort ook steeds meer mensen die met ons de weg op gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *