Ontwerp je eigen teksten om aan te brengen

Ontwerp je eigen teksten om aan te brengen

Bij veel winkels worden ze gebruikt als uiting voor bijvoorbeeld een reclame, of wanneer het uitverkoop is. Raamfolie in de vorm van gesneden letters, voor ieder doeleinde te gebruiken. In combinatie met een afbeelding en letters kun je unieke combinaties maken. Ontwerp je eigen logo, met de naam van je bedrijf erbij mensen hoeven nooit meer te zoeken waar je winkel of bedrijf zit. Je kunt grote teksten of afbeeldingen ook over meerdere raampartijen verdelen.

raamfolie

Raamsticker op wit vinyl

Wil je gebruik maken van een sticker voor op je raam maar weet je niet welke raamfolie je ervoor moet gebruiken? Met een raamsticker op wit vinyl kun je met veel kleuren werken, omdat de sticker aangebracht wordt aan de buitenkant op een raam werkt deze ook verduisterend. Vanaf buiten door de sticker heen kijken is in de meeste gevallen niet mogelijk. Het materiaal is ideaal als je een ruimte hebt waar geen zon binnen mag komen, of privacy gewenst is zoals in een tandartspraktijk.

raamfolie

Overal toe te passen

Welk materiaal of wat voor soort raamfolie je ook wilt gebruiken, voor ieder raam of project is er we een passende folie te vinden bij plakhetzelf.nl. Voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, bedrijven, garages en schuren je kunt het niet bedenken of er is folie voor. Maak je eigen ontwerp in de design tool. Cartoons, afbeeldingen en letters voeg je eenvoudig toe om precies het gewenste ontwerp te maken. Verduisterend of moet de folie daglicht en de zon door laten? Kies wat voor jou geschikt is en decoreer ook jouw raam.