Mooie Sendra bikerboots die ik nooit meer uit wil doen!

Mooie Sendra bikerboots die ik nooit meer uit wil doen!

Ik ben echt helemaal gek op laarzen en laatst heb ik weer een mooi paar Sendra bikerboots gekocht bij Smolders Schoenen. Hier heb ik al eerder leren laarzen op de kop getikt die ik nu nog steeds draag, dus dat was me enorm goed bevallen. Ze hebben alle maten (meestal) op voorraad dus dat is natuurlijk wel zo fijn.

Mooie leren laarzen die ik overal bij kan dragen

Ik vind mijn Sendra bikerboots echt fantastisch, want ze zijn gemaakt van prachtig leer. Ik heb voor een zwarte kleur gekozen, want dat is een veelzijdige kleur en kan ik met bijna alles in mijn kledingkast dragen. Verder zitten ze ook superlekker en kan ik er uren op lopen. Het leer vormt zich naar je voeten naarmate je de laarzen vaker draagt, dus ze zitten met de dag lekkerder en het leer wordt er ook mooier op als ze een beetje ingelopen zijn. Ik kan de laarzen overal mee combineren en de ene dag draag ik het met jeans en de andere dag draag ik ze onder een rokje. Het model van de laars is zeer flatterend voor mijn figuur en ik vind dat mijn benen een stuk dunner lijken als ik de laarzen aandoe!