Laserstans

Laserstans

Ik herinner me mijn oma, die uren bezig kon zijn met een hobbymesje, schaar en een kaartje en wat handponsen om mooie kaartjes te maken. Het resultaat was altijd prachtig, maar niet bepaald geschikt om grote oplages mee te maken en ze kon zeker niet met elk materiaal werken.

Met laserstans vertaal je dat oude gevoel in een hip, modern jasje met oneindig meer mogelijkheden. Zo kun je ook voor je zaak hippe kaarten ontwerpen, of kaften voor albums met patronen, of een logo dat gestanst is dwars door de kaft heen. Wat je ook ontwerpt, grote kans dat het met de juiste laser uitgesneden kan worden!

Nauwkeurigheid van nummer 1 tot 1000….

Toen ik de eerste serie laser gestanste kaarten in handen kreeg was ik niet alleen gecharmeerd van hoe het ontwerp uitkwam. Maar ook van de constante nauwkeurigheid van de gestanste onderdelen.

Een laser kan van nummer 1 tot 999 of vele malen meer, exact hetzelfde patroon herhalen. Dat is ideaal als je iets in grotere oplagen wil maken. Natuurlijk is er nog steeds de charme van het handwerk, maar voor grotere oplagen en meer vrijheid in materialen kies ik toch echt voor een laser!