Laat een dakterras aanleggen in Amsterdam

Laat een dakterras aanleggen in Amsterdam

Laat een dakterras aanleggen in Amsterdam en je kan heerlijk genieten. Omdat ik midden in deze stad woon en geen tuin heb, leek het mij leuk om een terras op het dak aan te leggen. Elke keer wanneer het lekker weer was, zette ik een stoel op het dak om zo toch een paar zonnestraaltjes op te kunnen vangen. Helaas zat ik hier niet echt gezellig en daar wilde ik verandering aan brengen. Via het internet ben ik naar ideeën gaan zoeken en kwam meteen uit op de site van de GreenOlive Hoveniers terecht.

dakterras aanleggen Amsterdam

Een mooi dakterras aanleggen in Amsterdam

Nadat ik op de bovenstaande website was terecht gekomen, heb ik hier een afspraak mee gemaakt. Online kon ik al een formulier invullen en mijn wensen doorgeven. Niet veel later werd er al contact met mij gezocht en heb ik een afspraak gemaakt dat er iemand bij mij thuis kwam. Mijn wensen zijn bijzonder leuk, alleen moeten deze ook uitvoerbaar zijn.

Gelukkig hebben de GreenOlive Hoveniers hier meer kijk en ervaring mee en zij hebben dan ook meerdere leuke tips gegeven. Een plattegrond werd gemaakt en een definitieve afspraak om het terras aan te komen leggen. het resultaat is geweldig mooi geworden en ieder moment van de dag ben ik hier te vinden.