Het beste detacheringsbureau onderwijs

Het beste detacheringsbureau onderwijs

Goudgrijs is een detacheringsbureau onderwijs die zich inzet om scholen een zo goed mogelijke kandidaat voor hun vacature te geven. Ze doen dit door middel van sollicitatiegesprekken die worden gehouden door mensen met veel ervaring op dit vakgebied. Ze hebben vele mensen geholpen om de school te vinden die ze ook daadwerkelijk aan het zoeken waren. Je kan de samenwerking tussen Goudgrijs aangaan om zo snel mogelijk een passende kandidaat te vinden.

Lerarentekort

detacheringsbureau onderwijs

Niet alleen in het basisonderwijs zijn er mensen tekort. Op ieder vlak van onderwijs is er een tekort aan leraren. Zeker als het gaat om leraren voor onbekende talen. Leraren voor vreemde talen worden er steeds minder en dit wordt ondertussen een probleem. De mensen van Goudgrijs willen dit oplossen door de gouden generatie in te zetten. Dit betekent dat ze veel 50+ ers voor de klas komen te staan. Dit zijn mensen met veel ervaring.

Goede website

De website van Goudgrijs is erg mooi. Alles wat je nodig hebt als kandidaat of als bedrijf is gemakkelijk te vinden. Ook kun je zien wat de visie en het doel van Goudgrijs is. Je kan simpel contact leggen met de mensen.