Baby kaartjes online

Baby kaartjes online

Ik was in blijde verwachting en wilde na de vierde maand eens gaan kijken voor geboortekaartjes. Dat je babykaartjes online kon bestellen daar had ik geen ervaring mee. Eigenlijk kwam ik op dit idee door een gesprek bij de verloskundige.In de wachtkamer trof ik een hoogzwangere vrouw en raakte met haar in gesprek over geboortekaartjes. Ze haalde toen uit haar tas een stukje papier en een pen en schreef www.kissgeboortekaartjes.nl op het briefje. Ze zei hier moet je eens op kijken. Hier kan je zelf een kaartje ontwerpen en je krijgt altijd een gratis proefdruk.

Wat een lieve en leuke geboortekaartjes

ik moest het van de verloskundige iets rustiger aan gaan doen.Daarom lag ik die middag even op de bank en ik pakte mijn laptop erbij. Op zoek naar de site met babykaartjes online. Wat een keuze en je kon er inderdaad ook zelf een kaartje ontwerpen. Bovendien was alles ook nog heel betaalbaar. Al snel had ik een lief geboortekaartje gevonden en ik liet een proefdruk maken. die had ik al heel snel in huis. Ook toen mijn zoontje net geboren was en ik de geboortekaartjes bestelde waren ze de volgende dag al in huis. Wat en super snelle en goede service.