Aluminium laten lasersnijden bevalt uitstekend

Aluminium laten lasersnijden bevalt uitstekend

Ik ben kunstenaar en werk het liefste met aluminium. Als ik aluminium wil laten lasersnijden laat ik dat het liefste hier uitvoeren. Als kunstenaar heb je een bepaald beeld voor ogen met een kunstwerk en dan wil je dat tot in de perfectie uitvoeren. In dit geval maak ik het kunstwerk niet in zijn geheel zelf, maar moet ik dus een deel uitbesteden. Daar moest ik in het begin heel erg aan wennen. Vroeger schilderde ik alleen maar, dan heb je dat probleem niet, dan heb je alles in eigen hand. Nadat ik een aantal bedrijven uitgeprobeerd had op het gebied van aluminium snijden kwam ik hier terecht. Wat een verschil. Het zijn niet alleen vakmensen, maar tonen ook veel enthousiasme en betrokkenheid. En daar hou ik van. Er moet ook liefde en energie in mijn kunstwerken zitten.

Klant tevreden ik tevreden

Ik werk vrijwel alleen maar in opdracht. De klant heeft een bepaald idee bij een kunstwerk en ik ben degene die dat mag maken. In dit geval dus niet alleen maar samen. En die samenwerking bevalt prima. Al mijn klanten zijn tevreden sinds ik hier mijn snijwerk laat doen. En daar gaat het uiteindelijk om. Prima bedrijf!