Afweren is anders dan absorberen

Afweren is anders dan absorberen

Een regenhoed heren kan twee dingen doen. Normaal gesproken komt het vaak voor dat een regenhoed heren de regen absorbeert. Dit houdt in dat alle regendruppels of gewoon water wordt geabsorbeerd en dus niet zorgt voor dat hele natte gevoel. Dit blijft een goede functie maar het kost wel wat moeite. Wij zien wel dat er op andere manieren beter met dit kan worden omgegaan. Wij verwachten dat er meer mensen zijn die het met ons eens zijn. Iets absorberen is eigenlijk bijna hetzelfde als totale bescherming want jijzelf voelt niets van de regen. Nu is er echter een theorie ontstaan die beweert dat een absorberende regenhoed heren niet het enige is.

Afweren is de nieuwe methode

De regenhoed heren wordt nu ook ontwikkelt met een waterafweersysteem. Via dit systeem is het mogelijk dat al het water helemaal niet eens wordt geabsorbeerd. Het lijkt er dan ook op dat het water totaal wordt vernietigd. We zie vaker ook dat er mensen zijn die met ons ervoor kunnen zorgen dat al deze zaken op een goede manier worden opgelost. Wij hebben hier wel een bepaalde gedachte over. We vinden dat mensen teveel gewend zijn aan het absorberen. De regenhoed heren die waterafstotend is lijkt me eigenlijk de beste om in huis te hebben.

Waterafstotend kost wel meer geld

De regenhoed heren met het waterafweersysteem is wel een stuk duurder dan de normale regenhoed heren. Je hebt dus wel een grotere investering nodig voor het product. Dit betekent wel dat je beter beschermd ben dan met een absorberende hoed. Wij willen dit ook duidelijk maken aan het publiek zodat zij snappen waarom wij een hogere prijs neerzetten. Het uitvoeren van deze theorie kost nou eenmaal meer geld. We horen dan ook voorlopig geen nieuwe methodes die de concurrentie met ons zouden kunnen aangaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *